Blog Orangemonkey Tours

In volle galop door de Carrer de Ferran

Je vergeet het makkelijk, maar Barcelona was vaak een bezette stad. Visigoten, Moren, Franken en Fransen (Napoleon), allen heersten ze hier ooit voor...Read More

Nieuw: met de metro naar het vliegveld

Hoewel we bij Orange Monkey Tours natuurlijk gek zijn op wandelen en fietsen, is de weg van en naar het vliegveld van Barcelona toch net wat handiger...Read More

Vía A, een ander Barcelona-bedenksel van Ildefons Cerdà

Halverwege de negentiende eeuw barstte Barcelona uit haar voegen. Maar toen was daar - met de zegen van de centrale regering in Madrid-

Ons succes wordt natuurlijk vrijwel geheel bepaald door wat onze klanten van onze tours vinden.

Op deze pagina kun je reacties lezen van onze klanten of zelf een reactie achterlaten als je met één van onze tours bent meegegaan. 

Wij horen je mening graag!

 

Reacties  

#9 Jolanda en Robert 05-06-2011 20:46
We hebben erg genoten van de fietstour door Barcelona. In ruim 3 uur tijd hebben we veel gezien, veel sfeer geproefd, veel uitleg gekregen over de highlights en we hebben ons geen moment onveilig gevoeld in het drukke verkeer, dankzij Gerton! In 1 woord super, heel hartelijk bedankt voor deze ervaring.
Groetjes, Robert en Jolanda
#8 Merel 02-11-2009 23:46
We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de leuke tours door Barcelona!

Vooral de fietstocht vond iedereen geweldig (door de "snelheid", veel van de stad zien en je een beetje een inwoner voelen) - een echte aanrader voor iedere bezoeker van de stad!
#7 Louwerens en Lucian 01-11-2009 18:14
Hallo Gerton,

Het is al weer even geleden dat wij jouw op pad zijn geweest. Het was zeker de moeite waard en we hebben dan ook genoten van de bike tour door Barcelona. :woohoo:
Als we weer in keer in Barcelona zijn gaan we zeker nog een tour met je maken.

Groeten Louwerens en lucian.
#6 Jan en Bets 16-10-2009 00:34
Hallo Gerton
Wat hebben we genoten van de fietstocht. Een hele ervaring om met de fiets in de metro,trein en kabelbaan te gaan en die afdaling. In een woord geweldig een echte aanrader om Barcelona vanaf die kant te bewonderen.
Ook willen we je nog bedanken voor de hulp toen we gestrand waren tijdens de busstaking.
Het ga je goed en succes met je bedrijf.
Howdoe
#5 Wilma & Ruud Ambachtsheer 20-08-2009 23:52
Beste Gerton,

Onze prive-tour met jou door Barcelona "In de Schaduw van de wind" van Zafon was geweldig! We hebben meteen op onze 1ste dag door deze tour een mooie indruk van Barcelona gekregen en met name het verhaal van Zafon. Het huis van Nuria boven het bloemstalletje/ fontein is heel mooi. We waren vooral onder de indruk van de begraafplaats in Montjuich. En de plaza Reial. Je hebt ons een hele mooie dag gegeven maar bovenal een onvergetelijke herinnering!
Hiervoor nogmaals onze hartelijke dank.
Wij wensen jou heel veel succes en we will recommed you to our friend!
all the best.
Wilma & Ruud from Zoetermeer

p.s.: succes met de komst van jullie 2e kindje
#4 anneke 08-08-2009 17:10
Hoi Gerton,
Het was leuk om met je door de wijk Gracia te lopen en van alles te horen hierover. Ook de fietstocht in de bergen was een hele ervaring. Vooral het feit dat we eerst met de fietsen in de metro gingen, was iets dat je zelf niet zo snel zou doen, maar jij loodste ons overal doorheen. Eerlijk gezegd was ik aanvankelijk wat huiverig omdat ik alleen via internet contact met je had gelegd. Je weet maar nooit wat je treft. Maar dat is dus heel goed afgelopen. Dank voor de leuke rondleidingen.
Anneke
#3 Riek en Ronald 24-06-2009 18:03
Hoi Gerton

We hebben echt genoten van de twee tours die we met je hebben gedaan.
Het is een kunst om in een stad als Barcelona het toerisme te ontwijken en toch een goede kijk te krijgen op wat er allemaal gebeurt. Zeker is het de bedoeling om deze stad nog een keer te bezoeken en dan weten we je uiteraard weer te vinden.
#2 Dirk & Annelies 31-05-2009 23:03
Hé Gerton,

Dank voor de tour. Hartstikke leuk. Barcelona eens een keer op een andere manier beleefd. En lekker veel achtergrond informatie. Weet je zeker dat je geen geschiedenis hebt gestudeerd?
#1 Eduard 27-05-2009 22:41
Hallo Gerton,

Bij deze nogmaals bedankt voor de fantastische tour door Gracia. Bewonderenswaar dig hoeveel kennis je hebt van de stad en leuke dingen kunt vertellen over kleine details. Door je sympathieke benadering kreeg ik een soort thuis in Barcelona gevoel. Bij een volgend bezoek kom ik me zeker aanmelden voor een andere wandeling.

Eduard

You have no rights to post comments

Copyright © 2016 Orange Monkey Tours. Alle rechten voorbehouden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden